Kajakpaddling på gång

Har just bokat en tvådagarstur med kajak i Roslagens skärgård med pappa och brorsan. Helgen 7-8 juni bär det av med utgångspunkt i Gräddö. Ska bli himla roligt detta. Dels för att det var länge sedan vi tre gjorde något tillsammans, dels för att det är första gången för oss alla som vi ger oss på att paddla kajak. Vi har även hyrt ett kupoltält för 3 pers, så när det är dags lär vi lägga kursen mot något av skären lite längre ut i skärgården och sikta på finfin klipptältning! Återkommer med en rapport om detta.

Kategorier: Anteckningar | Lämna en kommentar

Inläggsnavigering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: