Dags för kajaktur!

Då var det snart dags! Imorn sticker jag, brorsan och farsan ut och paddlar i skärgården utanför Norrtälje. Vi har hyrt varsin kajak av uthyraren Kajak&Uteliv som finns i hamnen vid Gräddö. Det här ska bli skoj ,vädret verkar bli perfekt, så peppen är enorm!

Vad har man med sig för kläder på kajaktur? Jag tänkte paddla i kläder som andas hyfsat bra, då jag misstänker att det kan bli rätt varmt och svettigt. En underställströja och ett par luftiga Adidasbrallor tror jag passar bra. Sen kan det ju bli lite svalare på kvällen, och då kan det vara skönt att ha något som värmer lite. Om vi kommer ut lite mot havet så kan det ju bli lite vind att hantera. Så fleecen åker nog med den också. Och givetvis skaljackan och regnbrallorna, utifall att.

Målet för paddlingen blir att ta sig ut till någon av de små öarna i inre Håkanskär, där vi ska slå läger. Från Kajak&Uteliv har vi också hyrt ett kupoltält som rymmer alla tre. Brorsan ska ta med sig en grill, så målet är att väl framme laga en liten festmåltid.

Vad gick allt det här loss på då? 800 kr per skalle (inklusive tältet). Högst rimligt med tanke på att flytväst och sjökarta ingår. Återkommer med lite bilder!

 

Kategorier: Kajak | Lämna en kommentar

Inläggsnavigering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: