Vandringssäsongen har börjat

Med maj månad kickstartade vandringssäsongen ordentligt. Förra helgen bar det ut med fackliga kamrater i postklubben på Sörmlandsleden tredje etapp mellan Albysjön i Tyresö och Tyresta by utanför Haninge/Handen. Det är en riktig pärla, och vädret var med oss.

Den här helgen bar det ut igen. Den här gången i sällskap med en vän till Paradiset, naturreservatet utanför Huddinge. Efter att ha tagit oss till raststugan gick vi till Långsjön, och sedan runt den. Det blev en härlig lunch vid dess östra strand i lä och gassande sol.

Nästa helg bär det av igen. Då är det dags för sommarens första lite längre tur när jag, Johan och Hanna W ska ta oss från Skanssundet till Tullgarn. Eller tvärt om beroende på hur det ser ut med trafiken. Två nätter i tält blir det i vilket fall som helst, med start på fredag och hemkomst på söndag.

Kategorier: Sörmlandsleden | 2 kommentarer

Inläggsnavigering

2 tankar om “Vandringssäsongen har börjat

  1. Låter superhärligt, tack för ett trevligt inlägg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: